#Новини

Розпочали влаштування вхідної групи у 7-й секції ЖК Синергія Сіті

 

Розповідаємо про хід робіт та принципову різницю між під’їздом та вхідною групою в ЖК Синергія Сіті.

 

7-ма секція наздоганяє 8-му за темпами робіт — тут теж розпочали оздоблення вхідної групи. Наразі наші майстри кладуть плитку на підлозі, і вже незабаром розпочнуть її укладання й на стінах. Нагадаємо, що джерелом натхнення для дизайну наших вхідних груп слугує сама Природа. Для їхнього оздоблення ми використовуємо матеріали з натуральними фактурами та багато зелені.

Чому ми використовуємо у наших ЖК термін “вхідна група”, а не “під’їзд”? Бо маючи однаковий функціонал, ці приміщення мають величезну різницю в організації простору та рівні комфорту для жителів.

Під’їзд — це винахід радянських часів. Утилітарний безликий простір, в якому некомфортно знаходитись, і хочеться покинути його якнайшвидше.

Вхідна група — зовсім інакша. Це просторе комфортне приміщення, яке обов’язково має високі стелі, достатнє освітлення (як природне, так і штучне) та стильний дизайнерський ремонт. Вхідна група повинна знаходитись на рівні землі, або мати пандус для максимального комфорту маломобільних груп населення. В Синергія Сіті ми проектуємо наскрізні вхідні групи з двома входами: з двору та з вулиці. Через вхід з вулиці зручно вийти до автомобіля, щось занести або розвантажити важкі сумки. Вхід двору тільки для мешканців — мами з колясками можуть вийти на прогулянку, діти — пограти на майданчику, а люди старшого віку — відпочити у дворі-парку.

Нагадаємо — у 7-й секції вже завершили укладання останнього, другого шару євроруберойду на даху.  

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок