#Новини

Початок продажів нової 20-ї секції Синергія Сіті!

 

Продовжуємо розвивати наш проєкт і починаємо продажі нової секції ЖК Синергія Сіті

 

Наше “місто в місті” невпинно зростає. Його перша черга майже готова до введення в експлуатацію, яке відбудеться вже цього місяця. А відтепер ми розпочинаємо продаж нової секції № 20.

Синергія Сіті це проект європейського формату. Низькоповерхова забудова, мала кількість квартир на поверсі та закриті двір-парки з ландшафтним дизайном забезпечать вам комфортне та безтурботне життя як на курорті.  

Ви з легкістю підберете для себе підходящу квартиру, адже в новій секції є планування на будь-який смак від невеликих однокімнатних квартир площею 38 м2 до просторих трикімнатних квартир завбільшки 90 м2. Є навіть ексклюзивні дворівневі планування. В кожній квартирі запроектовані лоджії європейського формату та великі панорамні вікна.

Типові планування квартир можна подивитися вживу вже зараз, оскільки нова 20-та секція дуже схожа на вже збудовану 8-у секцію. 

Введення нового будинку в експлуатацію заплановано на 3-й квартал 2022 року. Незабаром ми розпочнемо роботи з влаштування котловану. Нагадуємо, що купівля квартири на етапі котловану, коли перша черга будівництва вже введена в експлуатацію, найвигідніший спосіб інвестувати гроші в новобудову. Так, на етапі котловану вартість квадратного метру 20-ї секції стартує від 17 000 грн, але ми прогнозуємо, що на етапі введення будинку в експлуатацію вона зросте до 28 000 грн/м2.

Ми будуємо наші комплекси одразу з розвиненою інфраструктурою, садочками та школами. Тож, купуючи житло в 20-й секції, ви отримаєте ключі від квартири в заселеному районі з багатим вибором сервісів для комфортного життя та відпочинку.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок