#Новини

Розпочинаємо продаж апартаментів в 6-му будинку ЖК Синергія 3+ за ціною від 500 000 грн

Лімітована пропозиція від Будівельної групи Синергія апартаменти для життя та бізнесу в курортному передмісті Києва.

 

Розпочинаємо продаж житла нового формату в ЖК Синергія 3+. Тут доступна для купівлі обмежена кількість апартаментів в 6-му будинку. Весь перший поверх відведений під різноманітні комерційні сервіси та установи, а поруч з будинком облаштована велика парковка для мешканців та клієнтів.

Апартаменти зроблені в форматі однокімнатних студій та двокімнатних євродвушок, площею від 19 до 30 квадратних метрів; на всі планування діє єдина ціна 27.300 грн за “квадрат”.

Апартаменти більш функціональні, ніж звичайна квартира. Тут можна облаштувати як затишне родинне гніздечко, так і міні-офіс, манікюрний кабінет чи інший сервісний бізнес. Або просто здавати їх в оренду подобово чи помісячно адже ціни на однокімнатні студії в Ірпені починаються від 8000 грн на місяць і дозволяють швидко окупити вашу інвестицію.

6-й будинок вже введений в експлуатацію, тож після купівлі ви відразу отримуєте ключі від житла. 

При купівлі апартаментів, варто звертати увагу на надійність забудовника та інфраструктуру навколо.

Будівельна група Синергія провідна девелоперська компанія Київської області, в портфелі якої 10 проєктів у Києві та передмісті на різних етапах будівництва. Це житло комфорт- та бізнес-класу, а також об’єкти соціальної інфраструктури дитячий садочок і інноваційна школа-ліцей на 42 навчальних класи. Ми зводимо не просто будинки, а цілісні екосистеми з усім необхідним для комфортного життя, роботи та дозвілля.

Поруч з ЖК Синергія 3+, в якому розташовані апартаменти, зручна транспортна розв'язка, ліс, озеро та розвинена інфраструктура нового житлового району.

Щоб дізнатися про наявні планування, залиште заявку на сайті, і ми відповімо протягом 5 хвилин.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок