#Новини

Дайджест з будмайданчиків Будівельної групи Синергія за тиждень

 

Ми розуміємо, для тих, хто вже купив квартиру в Синергії та очікує на отримання ключів, дуже важливим є збереження наших темпів будівництва. Тому ми продовжуємо роботу на своїх об'єктах під час карантину. Та регулярно оновлюємо фото та відео з будмайданчиків для вашого спокою.

 

Ділимось з вами останніми новинами за тиждень:

  • В ЖК Green Side триває благоустрій в частині організації зон парковки та дороги уздовж 1 та 2 будинків. Для естетики у дворі встановлюємо конструкції для вивісок майбутніх закладів.
  • В ЖК City Park триває благоустрій зі сторони прибудови: тут вже виклали тротуарною плиткою пішохідні зони. Та розпочали облаштування в’їзної групи в комплекс зі сторони вулиці Чехова. Продовжуємо оздоблення вхідної групи у 1 та 2 будинках та фарбування місць загального користування у 3-му будинку.
  • В ЖК Синергія 3+ завершуємо монтувати ліфтове обладнання в 5-му та розпочинаємо в 6-му будинку. Триває фарбування місць загального користування в 1-му будинку, монтаж квартирних дверей в 3-му, залиття стяжки та штукатурка місць загального користування в 6-му будинку. Розпочали влаштування покрівлі 7-го будинку.

Перед початком кожної робочої зміни ми продовжуємо перевіряти самопочуття працівників та надаємо необхідні засоби безпеки. Впевнено будуємо далі! Свіжі будівельні новини — вже за тиждень!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок