#Новини

Дайджест з будмайданчиків Будівельної групи Синергія за тиждень

 

Ми в Будівельній групі Синергія розуміємо, наскільки важливим є збереження наших темпів будівництва. Тому продовжуємо роботу на своїх об'єктах під час карантину. 

 

Розповідаємо, як просуваються роботи на наших об’єктах цього тижня:

  • В ЖК Green Side триває благоустрій: викладаємо тротуарною плиткою частину парковки біля 1 та 2 будинків. Завершуємо оздоблення плиткою підпірної стіни. Та завершуємо монтувати металеві конструкції для уніфікованих вивісок комерційних приміщень.
  • В ЖК City Park розпочали фасадно-оздоблювальні роботи цокольних та перших поверхів. Продовжуємо благоустрій. Почали монтувати скляні панорамні вітрини у прибудові. Продовжуємо оздоблювати вхідні групи у 2-му та 3-му будинках та фарбувати місця загального користування в 3-му будинку. 
  • В ЖК Синергія 3+ завершуємо фарбувати місця загального користування в 1-му будинку. Завершуємо монтаж квартирних дверей у 3-му будинку. Завершили монтаж ліфтового обладнання у 5 будинку. Завершуємо штукатурити місця загального користування, заливати стяжку та монтувати ліфтове обладнання в 6-му будинку. Завершили заливати стяжку на покрівлі 7-го та продовжуємо на покрівлі 8-го будинку.

Свіжі новини вже за тиждень в новому огляді.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок