#Новини

#інфраструктура: огляд нового магазину стильного одягу Anatol Shop

Для багатьох людей, особливо жінок, шопінг - це не просто необхідність, а захоплююче хобі, обряд і навіть спосіб зняти напругу. І якщо чоловіки купують одяг бо "треба", то у жінок таких причин може бути безліч: "захотіла", "нема чого одягти", "на роботу", "це тренд ", "зараз же знижка", "це ж ексклюзив ",  "гарного одягу багато не буває".

Відтепер жителі мікрорайону Синергія зможуть купувати одяг зручно і комфортно! Адже в ЖК Синергія 3, а саме в першому будинку, відкрився магазин одягу для всієї родини - Anatol Shop.

Площа магазину складає більше двохсот квадратних метрів. Дизайн виконаний в трендовому стилі лофт, з масивними підлоговими стелажами-рейлами, стильним освітленням, в його оформленні використані якісні натуральні матеріали і актуальне оздоблення. Особливий тон і затишок в інтер'єрі задають натуральне дерево і стилізовані цеглини.

У магазині розмістилися три лінії одягу: жіночий, чоловічий та дитячий, а також взуття, аксесуари і нижня білизна класу мас-маркет. Також тут будуть продаватися лімітовані колекції.

Сімейний шопінг може, і повинен бути доступним і комфортним!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок