#Новини

Новини з будівництва школи-ліцею “Синергія”: готове перекриття другого поверху

 

Якісна шкільна освіта поруч з домом — частина концепції Синергія Сіті. Тому ми будуємо на території комплексу найкращий в регіоні освітній заклад. 



Ліцей Синергія є для нас особливим проєктом. Ми створюємо освітній простір, аналогів якому не має в регіоні. Це буде сучасна школа, яка матиме 3 навчальні корпуси, сучасні спортивні майданчики та великий басейн. 

Роботи над школою активно тривають. Так, в суботу монолітники заливали перекриття 2-го поверху. На плиту 200 мм завтовшки пішло 240 кубічних метрів бетону. Залиття тривало 8 годин — з 10.00 до 18.00.  Відповідно до ДБН, висота стелі в навчальних закладах має складати не менше 3,3 м. Проте, в ліцею Синергія висота другого поверху — 4,5 метри. В класних кімнатах запроєктовані великі панорамні вікна. Це забезпечить ще кращу інсоляцію та оптимальний мікроклімат в шкільних класах.

Наступним етапом стане зведення останнього, третього поверху корпусу. Його висота також складає 4,5 метри. Наразі залито вже 6 колон. 

Директор Будівельної групи “Синергія” Ігор Оверко особисто контролює будівництво ліцею. “Пишаюсь, що в проєктуванні, а тепер будівництві будівлі школи ми врахували кращий світовий досвід і особливості дитячої психології. А значить діти із задоволенням будуть проводити в школі весь день.” — зазначив Ігор Іванович.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок