#Новини

Новий зелений акцент в благоустрої ЖК Синергія 3+: тут висадили розкішну ялину

 

Упорядковані алеї, озеленення території, освітлення подарують атмосферу заміського відпочинку.

 

Не чекаємо настання календарних свят і створюємо свято власноруч. А точніше — за допомогою команди ландшафтних дизайнерів, які  ретельно відбирають рослини для озеленення території Синергія 3+. Так, на території комплексу вже висаджена алея з рідкісної черемхи Amber Beauty та ялівцю Blue Sparkle незвичного блакитно-зеленого кольору, з'явилися дерева дорослих платанів та кущі дерену. Наразі затишок території доповнила надзвичайно красиво ялина, милуватись якою можна 24/7 з вікон вашої квартири. 

В усіх житлових комплексах Синергії ми висаджуємо одразу дорослі дерева. Ми потурбувались, щоб мешканці ЖК Синергія 3+ не чекали, доки ялинка виросте, а мали змогу відчувати атмосферу комфортного середовища та майбутніх свят вже сьогодні. Поважна ялина Глаука, що прикрашає двір-парк, з красивим блакитним кольором хвої та довгою голкою, стане своєрідною точкою тяжіння жителів комплексу, особливо під час різдвяних свят. Цікавий факт: в Синергія 3+ висаджений 30-річний екземпляр ялинки висотою понад 6 метрів.

Також ми продовжуємо влаштування дитячого майданчику — креативного плей-хабу. Незабаром вже зможемо презентувати завершений проект та приємно здивувати кожного! Синергія 3+ швидкими темпами набуває довершеного вигляду та стає місцем, яке об'єднує незалежно від віку, погоди або часу доби. Випити кави, послухати музику або обговорити останні новини, відпочити від метушні великого міста — нам вдалось створити багатофункціональний комплекс для життя і дозвілля з високим рівнем комфорту. Далі буде: слідкуйте за нашими оновленнями на сайті та в соціальних мережах.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок