#Новини

Від рендерів до реалізації — приступили до втілення вхідної групи ЖК City Park ІІ черга

 

Ми приділяємо увагу кожному квадратному метру нашого паркового ЖК City Park і зовні, і всередині. Аби в будь-якому його куточку ви почувалися як вдома. І у вхідній групі комплексу ми продумали кожну деталь.

 

Друга черга ЖК City Park зустрічатиме своїх мешканців та гостей дизайнерською вхідною групою. Строга колірна гама, контрастні відтінки настінної плитки та глянець темного каменю — ідеальна комбінація, яку використали наші дизайнери, щоб створити атмосферу простору та світла у вхідній групі. В якості акцентів тут стануть світлодіодне освітлення та елементи брендування комплексу.

Для зручності мешканців та гостей комплексу ми створили навігацію, яка водночас виконує роль стильного декоративного елементу. Також особливу увагу ми приділили безпеці жителів: для цього в прохідних зонах передбачили матову плитку, щоб не було ковзко у вологу погоду.

Наразі ми приступили до втілення рендерів в життя і вже залили стяжку на 1-му поверсі в 4-му будинку. Так, ми створюємо місце, куди щодня приємно повертатися, а гостей хочеться кликати вдвічі частіше. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок