#Новини

Партнерство Синергії та ВіЯр: гарантовані подарунки для всіх інвесторів Синергії

 

Полегшуємо ваш шлях до затишної оселі та даруємо подарунковий сертифікат на суму 1000 грн на купівлю товарів у “ВіЯр”.

 

Купівля квартири один з найважливіших та найвідповідальніших моментів у житті кожної людини. І ми в Синергії прагнемо, щоб омріяне житло стало для вас затишним родинним гніздечком, де кожен квадратний метр продуманий до дрібниць. 

Саме тому у партнерстві з компанією “ВіЯр” даруємо всім інвесторам всіх ЖК «Синергії» корисні подарунки на новосілля сертифікати номіналом 1000 грн на купівлю якісної кухонної техніки та надійної меблевої фурнітури.

Скористатися сертифікатом ви можете для купівлі корисних товарів для облаштування квартири:

  • Кухонна техніка: витяжки, мийки, варильні поверхні, духові шафи та інше;
  • Деталі для кухні: фасади, стільниці та фартухи;
  • Фурнітура: ручки, гачки, ніжки, ролики;
  • Освітлення для меблів: світильники та світлодіодні стрічки;
  • Внутрішнє наповнення для кухні та гардеробних.

Подарунковий сертифікат можна отримати у відділі сервісу та скористатися ним до 31 січня 2022 року. Мінімальна сума замовлення для активації сертифікату складає 2000 грн.

2

Сертифікат можна також використати для замовлень, оформлених через сервіс Viyar Bazar. 

Viyar Bazar створений, щоб допомогти вам облаштувати квартиру мрії з мінімальними клопотами. З його допомогою ви можете замовити кухню, шафу чи робочий стіл за власним ескізом або обрати готовий проєкт і отримати приблизний розрахунок вартості ваших меблів. Досвічені меблярі з реальними відгуками допоможуть з реалізацією ідей будь-якого масштабу і складності. До того ж ви самі вирішуєте, скільки будуть коштувати ваші меблі, адже можете обрати виконавця та матеріали під свій бюджет.

Інвестори “Синергії” завжди отримують більше, ніж квадратні метри у новобудові. Якісну інфраструктуру поруч з домом. Затишні парки на території комплексу. Безпечні плей-хаби та сучасні спортивні майданчики. Квартири з наповненням замість голої цегли. Бонуси від партнерства Синергії з найкращими компаніями на ринку щоб забезпечити у вашому помешканні найвищий рівень комфорту.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок