#Новини

Останній 9-й будинок проєкту ЖК Синергія 3+ почали утеплювати мінватою

 

Будівельники поспішають підготувати 9-й будинок ЖК Синергія 3+ до холодів. Тут розпочались роботи з утеплення фасаду мінеральною ватою.

 

Для будівництва та оздоблювальних робіт ми використовуємо тільки якісні матеріали. Саме тому, всі будинки проєкту ЖК Синергія 3+ ми утеплюємо мінеральною ватою. Це безпечний матеріал, що має надзвичайно високу вогнетривкість, і може витримувати температуру до +600-700 °C. Тож, будинки з таким утепленням мають більш високий клас пожежної безпеки.

Волокниста структура робить мінеральну вату хорошим шумоізолятором. При покритті фасадів мінеральною ватою, можна вирішити 2 питання одночасно — в будинку буде і тепло, і тихо. 

Мінеральна вата — дихаючий матеріал. Вона сприяє вологообміну і не посилює вимоги до вентиляції будинку. У мінеральній ваті не заводиться цвіль та грибок.

Мешканці ЖК Синергія 3+ можуть не перейматися, що з часом теплоізоляція їхнього будинку погіршиться, адже мінеральна вата зберігає свої властивості до 100 років. 

В інших будинках проекту також активна фаза робіт. Так, в 7 та 8 будинках ЖК Синергія 3+ тривають оздоблювальні роботи в місцях загального користування.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок