#Новини

Вітаємо інвесторів 4-го будинку ЖК City Park II черга! Завершено роботи над монолітною плитою під будинок

 

Розпочинаємо весну з чудових новин! Ми завершили залиття монолітної бетонної плити під останнім будинком комплексу. Дізнайтесь вражаючі цифри з будівництва.

 

Цими вихідними на будівництві ЖК City Park було спекотно ми заливали фундаментну плиту останнього 4-го будинку ІІ черги. Її проєктна товщина цілих 115 см, тож довелося попотіти. За правилами, бетон для плити має заливатися без зупинок, і тому роботи безперервно тривали 9 годин.

Цифри з будмайданчику справді вражають! Для надійної основи під будинок, наші працьовиті майстри підготували 80 тонн металоконструкцій, а для того, аби залити 600 кубічних метрів бетону, знадобилося 70 бетоновозів! Така фундаментна плита забезпечить надійну опору на грунт і оптимальну тепло- та гідроізоляцію.

Зараз бетон набирає проєктну міцність. Одразу як він зміцніє, ми почнемо залиття колон цокольного поверху.

Ми невпинно працюємо, аби інвестори проєкту змогли якнайшвидше отримати ключі від своїх затишних квартир біля Центрального парку. 

Але якщо ви ще в пошуках ідеальної квартири, і хотіли б побачити її планування на власні очі, запрошуємо на онлайн-екскурсію в ЖК City Park. Всі наявні планування можна подивитися на сайті проєкту в режимі віртуальної прогулянки

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок