#Новини

Зустрічайте новеньку! Особлива 22 секція ЖК Синергія Сіті вже в продажу — наважся на втечу!

 

Квартири з оздобленням, 14 нових планувань та вигідна ціна за квадратний метр. Дізнавайтесь більше про переваги нової секції. 

 

22 секція Синергія Сіті це справді вигідний об’єкт для інвестицій. Ціни на квартири стартують від 18 000 грн за квадратний метр. 

У вартість вже включені найскладніші та найбрудніші оздоблювальні роботи. Вам не потрібно самостійно шукати майстрів, закуповувати матеріали та контролювати якість робіт. Наші спеціалісти швидко та якісно виконають нанесення гіпсової штукатурки машинним способом. Всі роботи будуть завершені ще до того, як ви отримаєте ключі від квартири.

Крім того, кожна квартира обладнана дизайнерськими вхідними дверима з подвійним замком для максимальної безпеки.

Тут є 16 нових планувань на будь-який смак.

Враховуючи збільшену потребу в компактних приміщеннях, ми зосередились на однокімнатних квартирах площею 38-42 м2 та двокімнатних квартирах площею 58 і 60 м2. Загальна кількість квартир на поверсі та поверховість будинку лишається незмінною та відповідає вимогам бізнес-класу. 

На 9-му поверсі запроєктовані дворівневі квартири середнього розміру від 60 до 80 м2. Вони мають 2 або 3 окремі житлові кімнати та одну чи дві лоджії з приголомшливими краєвидами. Відтепер життя як у заміському будинку стає ще доступнішим!

Планування та ціни вже доступні за посиланням. Встигніть обрати омріяну квартиру за найкращою ціною!

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок