#Новини

Приступили до монтажу вікон Rehau в 3 черзі будинків ЖК “Синергія 3+”

 

Перевірена якість німецького концерну віконних профілів ― запорука енергозбереження вашого житла

 

Будівельна група Синергія обирає лідерів на ринку матеріалів з однієї причини: це наша впевненість у якості житла, яке ми пропонуємо інвесторам. Сьогодні можна знайти багато виробників віконних профілів, але німецька компанія Rehau працює вже понад 60 років. Це потужний мікс досвіду та інновацій, тому й результат найкращий.

Вікна з профілю Rehau ― це:

  • відмінна теплоізоляція;
  • можливість відгородити себе від шуму;
  • високий клас зламобезпеки.

Квартири з такими вікнами енергоощадні, затишні та надійно захищені. Саме тому ми обираємо віконні профілі німецького виробника.

Ще однією причиною вибрати Rehau є великий асортимент форм та розмірів. Це дає нам можливість використовувати панорамні вікна в дизайні квартир, завдяки яким ваша оселя буде наповнена світлом. 

А приємним бонусом для господинь нових помешкань є те, що вікна Rehau стійкі до атмосферних впливів та легкі у догляді. Вони роками виглядатимуть, як нові.

Роботи на будівництві йдуть відповідно до графіка, і вже зовсім скоро 3-тя черга будинків ЖК “Синергія 3+” буде з вікнами. Ми робимо все, щоб наші інвестори якнайшвидше могли оселитися в омріяних затишних квартирах в новобудовах біля Києва.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок