#Новини

Продовжуємо влаштування вхідної групи в 5-му будинку Синергія 3+

 

Ми продовжували працювати, незважаючи на холоди. Дізнайтесь, на якому етапі оздоблювальні роботи в 5-му будинку комплексу Синергія 3+.



5-й будинок ЖК Синергія 3+ практично готовий до заселення. Нещодавно ми зробили в ньому успішний пуск газу, і власники квартир вже записуються на видачу ключів. Тим часом ми фіналізуємо роботи з внутрішнього оздоблення місць загального користування. Так, у вхідній групі ми вже встановили поштові скриньки, обшили гіпсокартоном стіни та стелю, і незабаром розпочнемо укладання плитки. Для оздоблення підлоги ми використовуємо морозостійку нековзку плитку графітно-сірого кольору. На ній практично непомітний вуличний бруд, тож вхідна група залишатиметься стильною та охайною, навіть якщо на дворі дощ та сльота.

Згідно дизайн-проєкту, вхідна група кожного будинку в ЖК Синергія 3+ має свою яскраву кольорову гаму та велике дзеркало, яке візуально збільшує простір і робить його світлішим за рахунок віддзеркаленого світла. Підписуйтесь на наші сторінки в соцмережах Instagram та Facebook, і зовсім скоро ви дізнаєтесь з наших дописів, який колір ми обрали для вхідної групи 5-го будинку.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок