#Новини

Прогрес влаштування електромереж до ЖК City Park та ЖК Green Side за тиждень

 

Продовжуємо розповідати про динаміку будівництва нової електромережі до наших житлових комплексів City Park та Green Side. Роботи виконують підрядні організації Київобленерго по трьох напрямках. Що зробили по кожному з них цього тижня розповідаємо детальніше.

 

1. По першому напрямку, в межах якого ведеться прокладання електричного кабелю від підстанції “Ірпінь” (ПС 110/10 кВт “Ірпінь”) до нового розподільчого пункту (РП) на вулиці Чехова, роботи виконані на 100%. Тут повністю проклали кабелі та закопали траншеї по вулиці Українській до ЖК Utlandia, поруч з яким встановлений РП. 

1

2

 

2. Підрядники завершують облаштування РП біля ЖК Utlandia. 

Паралельно з цим друга частина бригади активно продовжує роботи із прокладання кабелів в межах вулиці Університетської та Чехова. Станом на сьогодні в більшості траншей прокладені кабелі за зариті траншеї.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

 

3. На території ЖК City Park підрядники продовжують прокладати кабелі до під’їзду 1-го будинку. А наступного тижня їх представники обіцяють доставку БКТП, що буде змонтована на підготовленому для цього фундаменті.

Нагадаємо, основна перевага БКТП — це її мобільність та швидкість введення в експлуатацію, адже вона поставляється з повністю змонтованим у межах модуля електрообладнанням.

1

2

3

В ЖК Green Side цього тижня отримали та станом на сьогодні змонтували будівельну частину БКТП. 

На території комплексу продовжують влаштування траншей для прокладання кабелів до кожного будинку. Для цього тут монтують кабельні колодязі, що дозволять встановити та технічно обслуговувати електричні кабелі від БКТП до кожного будинку.

1

0

2

3

4

5

6

7

 

Про динаміку по кожному напрямку розповімо за тиждень.

Нагадаємо, для стабільної та якісної подачі електроенергії для мешканців наших ЖК City Park та Green Side ми згідно Договору із Київобленерго забезпечуємо будівництво нової потужної електроінфраструктури в житлових районах міста Ірпінь. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок