#Новини

Прогрес влашутвання елетромереж до ЖК City Park та ЖК Green Side за тиждень

 

Далі ділимось тим, як просувається будівництво нової електромережі до наших житлових комплексів City Park та Green Side. Роботи виконують підрядні організації Київобленерго по трьох напрямках. Поточний тиждень по кожному з них був активним — розповідаємо, що встигли зробити:

 

1. По першому напрямку, в межах якого ведеться прокладання електричного кабелю від підстанції “Ірпінь” (ПС 110/10 кВт “Ірпінь”) до нового розподільчого пункту (РП) на вулиці Чехова, ведеться одночасно прокладання кабелів та викопування траншей далі по вул. Українській.

Станом на сьогодні бригада з понад 20 робітників продовжують прокладати кабелі в 300-метровій траншеї, підготовленій минулого тижня в парку Незнайки. Для цього використовують силовий мідний кабель 800, що забезпечить високу надійність експлуатації мереж та  стабільне електропостачання мешканців.

Та продовжують копати траншею по вул. Українській, дійшовши до перетину з вул. Гагаріна.

1

11

15

9

14

12

13

 

2. Тиждень тому на ділянці від вул. Університетської, 3/1 до ЖК City Park встигли прокопати 300-метрову траншею в межах лісу. А вже цього тижня бригада з 10 людей тут проклала кабелі до території ЖК City Park. Таким чином з’єднавши їх з кабелями, що прокладені в межах самого ЖК. 

6

3

4

8

5

1

 

До майданчику майбутньої ТП в ЖК Green Side також прокладені кабелі.

18

17

16

 

3. На території ЖК City Park, а саме на ділянці між першою та другою чергами комплексу, підрядники завершили прокладати кабелі до майбутньої ТП.

2

7

Роботи по всіх напрямках виконуються згідно графіку та будуть завершені до кінця листопада. Про динаміку по кожному з них розповімо вже за тиждень.

Нагадаємо, для стабільної та якісної подачі електроенергії для мешканців наших ЖК City Park та Green Side ми згідно Договору із Київобленерго забезпечуємо будівництво нової потужної електроінфраструктури в житлових районах міста Ірпінь. Для цього підрядні організації Київобленерго прокладають нову електромережу, що забезпечить високу надійність експлуатації мереж та  стабільне електропостачання мешканців.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок