#Новини

Динаміка будівництва нової школи-ліцею “Синергія” в Ірпені вражає: дивіться новий відеообліт з повітря

 

Ми підготували свіжий відеообліт з будівництва школи-ліцею Синергія, де ви можете побачити прогрес будівництва.

 

На сьогодні в першому корпусі шкільної будівлі ми залили вертикальні монолітні елементи в межах всього другого поверху. І вже готуємось до його перекриття. Для цього влаштовуємо опалубку провідного виробника Peri над високим другим поверхом. Крок за кроком створюємо нову надсучасну школу в місті.

Будівельна група «Синергія» — компанія №1 на ринку. Протягом 10 років ми опікуємось не лише зведенням будинків, а й беремо на себе зобов'язання по створенню комфортного середовища для життя наших мешканців: будуємо садочки, розвиваємо внутрішню інфраструктуру з провідними операторами ринку, робимо якісний благоустрій, організовуємо дозвілля та спортивні тренування для жителів.

Сьогодні Синергія єдиний в регіоні забудовник, який реалізує масштабний освітній заклад в межах свого поліфункціонального комплексу "Синергія Сіті". Це буде інноваційна школа-ліцей, площею 10 тис. м2, аналогів якій немає в регіоні. Будівля буде мати три корпуси, які вмістять 1300 учнів. 

“Метою освітнього проєкту ліцею “Синергія” є надання дітям можливості отримати всебічну освіту. Тому він включає в себе не тільки навчальні класи для всіх вікових груп, але й багатофункціональний конференц-зал, потужний спортивний центр з басейном, а також майданчик для неформального спілкування дітей” — розповів Ігор Оверко, директор Будівельної групи “Синергія”.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок