#Новини

Прогрес влаштування електромереж до ЖК City Park та ЖК Green Side за тиждень

 

Будівельна група Синергія згідно Договору та технічних умов приєднання до електромереж, забезпечує будівництво нової електричної мережі для надійного електропостачання мешканців ЖК City Park та ЖК Green Side. 

 

Роботи виконують сертифіковані підрядні організації Київобленерго по трьох напрямках. Розповідаємо, що встигли зробити по кожному з них цього тижня.

1. Найбільший прогрес досягли по першому напрямку, в межах якого ведеться прокладання електричного кабелю від підстанції “Ірпінь” (ПС 110/10 кВт “Ірпінь”) до нового розподільчого пункту (РП) на вулиці Чехова.

За тиждень уздовж вулиці Українська викопали траншею для прокладання кабелю від перетину з вул. Ярославською та повз весь парк “Незнайки” загальною протяжністю 300 м. Це був один з найважчих маршрутів по вулиці з огляду на наявність сталої інфраструктури парку, рельєфність ділянки та дорослі дерева (всі збережені). Та за тиждень вдалось його виконати. Для цього одночасно залучили 20 робітників.

Отже, станом на сьогодні представники першої підрядної організації працюють на вул. Українській в парку “Незнайки”, дійшовши до перетину із вул.Тищенко.

1

2

3

4

5

6

7

8

10

11

 

2. В локації, прилеглій до майбутнього розподільчого пункту (РП), тривають роботи для прокладання кабелів від РП по вул. Чехова, біля ЖК Utlandia, до вул. Університетської.

12

13

14

15

16

 

Від вул. Університетської, 3/1 до ЖК City Park виконали повністю земляні роботи,  а саме: бригада із 10 робітників прокопала траншею в межах лісу загальною протяжністю 300 м, аби закласти кабелі до ТП на території комплексу:

1. траншею через ліс, перпендикулярно вул. Університетській уздовж ЖК City Park I та II черга

22

21

20

 

2. від неї траншею до самого майданчику, де буде розташована ТП.

18

17

 

3. На території ЖК City Park, а саме на ділянці між першою та другою чергами комплексу, підрядники завершують прокладати кабелі до майбутньої ТП.

29

23

26

28

 

Роботи по всіх напрямках виконуються згідно графіку та будуть завершені до кінця листопада.

Про те, як вони просуваються — розповімо вже за тиждень.

Як ми повідомляли раніше, для того, щоб подача електроенергії для мешканців наших ЖК City Park та Green Side була стабільною та якісною, ми згідно Договору із Київобленерго забезпечуємо будівництво нової потужної електроінфраструктури в житлових районах міста Ірпінь. Для цього підрядні організації Київобленерго прокладають нову електромережу з використанням силового мідного кабелю 800, що забезпечить високу надійність експлуатації мереж та  стабільне електропостачання мешканців.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок