#Новини

Прогрес влаштування електромереж до ЖК City Park та ЖК Green Side

 

Сертифіковані підрядні організації “Київобленерго” швидкими темпами продовжують прокладання електричної мережі, аби забезпечити електропостачання мешканцям ЖК City Park та ЖК Green Side. Розповідаємо, що встигли зробити станом на 22 жовтня.

 

Будівельна група Синергія прикладає максимум зусиль для того, щоб в кожному нашому будинку було тепло і затишно, а подача електроенергії була стабільною та якісною. Тому згідно Договору та технічних умов приєднання до електромереж, ми забезпечуємо будівництво нової електричної мережі для надійного електропостачання мешканців ЖК City Park та ЖК Green Side. Для цього “Київобленерго” як виконавець робіт згідно технічної документації підключив три сертифіковані підрядні організації, які виконують роботи згідно таких напрямків: 

1. Прокладання електромережі від підстанції “Ірпінь” (ПС 110/10 кВт “Ірпінь”) до розподільчого пункту по вул. Чехова. 

Станом на сьогодні роботи виконуються в межах вулиці Українська, дійшовши до перетину з вул. Ярославська. 

2

1

2

3

4

 

2. Будівництво розподільчого пункту та прокладання від нього електромережі безпосередньо до житлових комплексів City Park та Green Side.

Станом на сьогодні в межах вулиці Чехова та Університетської, 2/1 продовжують прокладати кабель від майбутнього розподільчого пункту за проєктною адресою вул. Чехова, 1В, до вул. Університетської. 

5

6

7

Далі уздовж вул. Університетської кабелі вже прокладені: 

- до ЖК Green Side кабель прокладений до місця установки ТП

8

9

10

- до ЖК City Park кабель прокладений в межах вул. Університетської, 3/1.

11

 

3. Прокладання кабелів на території ЖК City Park.

На території ЖК City Park, а саме на ділянці уздовж першої черги комплексу, представники підрядної організації завершують прокладати кабель до майбутньої ТП.

12

14

Як просуваються роботи по всіх вказаних напрямках розповімо вже за тиждень.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок