#Новини

Роботи з благоустрою біля 5 черги ЖК Green Side вже розпочалися. Скоро двір-парк буде готовий!

 

БГ Синергія приділяє плануванню дворів не менше уваги, ніж дизайну інтер'єру. Простір навколо вашого нового будинку теж повинен бути бездоганним та продуманим до найменших дрібниць. Стандарти Синергія враховують інтереси кожного мешканця та пропонують сучасні підходи до впорядкування та озеленення прибудинкової території.

 

Роботи вже йдуть повним ходом, а раніше презентований план благоустрою реалізується крок за кроком. Ми приступили до нанесення розмітки біля 5 черги ЖК Green Side: зони для занять спортом, місця для дитячого майданчику, затишні зелені острівці для відпочинку. Лінії з робочих креслень переносяться на розмітку прибудинкової території.

Водночас проводимо висадку дерев та кущів, адже осінь - найкращий час для озеленення простору навколо будинку. ЖК Green Side задумувався як зелена зона міського простору посеред соснового лісу. Незабаром всі роботи з облаштування прибудинкової території будуть виконані, і наші інвестори зможуть оцінити вдалий задум дизайнерів екстер'єру.  

Жити в сучасному зеленому місті поряд зі столицею - що може бути краще? Приєднуйтесь, декілька квартир ще чекають нових власників.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок