#Новини

Розповідаємо про інфраструктуру для вашого комфортного життя в ЖК Синергія Київ

 

Тут немає стихійної парковки під вікнами, натомість, є дитячі та спортивні майданчики, підземний паркінг, крамниці і кафе. 

 

Комфортне життя починається саме тут. З ранкової кави та привітної посмішки баристи в кав’ярні біля дому. З прогулянки затишним двір-парком. З мальовничих краєвидів Дніпра, які відкриваються з ваших вікон.

Синергія Київ — це направду точка відліку вашого комфортного життя. Адже комплекс має всі характеристики житла класу "комфорт", а також деякі елементи проєктів бізнес-класу, наприклад, ландшафтний дизайн в форматі двір-парку та підземний паркінг. 

Завдяки підземному паркінгу, територія комплексу стане місцем, вільним від авто. 

Також на території комплексу запроєктований гостьовий паркінг, де паркомісця будуть зарезервовані не тільки для мешканців, але й для їхніх гостей.

Незважаючи на велику кількість додаткових сервісів для мешканців, ціна квартир в нашому проєкті залишається комфортною. Вартість квадратного метру стартує від 28 000 грн, а ціни на квартири — від 1 061 000 грн. 

Залишайте заявку або дзвоніть за номером 0442227779, і ми радо проконсультуємо вас щодо наявних планувань та умов купівлі. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок