#Новини

“Школа Malina в районі Синергія вже в 2021” — розповів Ігор Оверко

 

Будівельна група Синергія та школа Malina Kids стали партнерами. Відповідну угоду про співпрацю підписали 6 березня 2020 директор БГ Синергія Ігор Оверко та засновниця “Malina Kids” Інна Яровая

 

“Синергія протягом останніх 5-ти років інвестує в розвиток освітньої сфери міста Ірпеня. Прикладом тому є збудований нами державний дитячий садок Колібрі та будівництво технологічної школи Синергія на 1200 учнів. А також реалізовані освітні проєкти в місті. Тому партнерство з приватною школою Malina для розвитку прилеглого простору ЖК Синергія 3+ є логічним продовженням нашої філософії та дає можливість сприяти розвитку якісної освіти в м. Ірпінь. Ми переконані, що будинок та його оточення мають стати простором для розвитку дітей” — прокоментував рішення Ігор Оверко.

Ліцензована школа повного дня Malina Urban Secondary Education — це новий проєкт приватної старшої школи із поглибленим вивченням англійської мови за програмою “Cambridge”. Перші учні 5-9 класів  приступлять до занять вже 1 вересня 2021 року. Школа є частиною сім'ї освітніх закладів “Malina Kids”, до складу якої входять дитячі садки в м. Ірпінь та м. Буча, а також початкова школа Malina Kids' Primary. 

Школа розташована в Ірпені по вулиці Г. Сковороди. І буде інтегрована в проєкт житлового комплексу Синергія 3+ та Синергія 3. А це означає ще більше можливостей для якісного навчання, розвитку та дозвілля у дворі вашого будинку. 

Трохи пізніше ми розповімо подробиці і поділимося повною інформацією про школу. Слідкуйте за новинами та приєднуйтесь!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок