#Новини

Синергія в ТОП-25 найуспішніших українських брендів

 

Авторитетний журнал "Власть Денег" склав фірмовий рейтинг брендів українських компаній, які зуміли увійти в число лідерів в своїх галузях і знайти популярність по всій Україні. Серед найбільш популярних та успішних українських брендів — бренд Будівельна група Синергія.

 

"Це бренди українських компаній, які зуміли увійти в число лідерів в своїх галузях і знайти популярність по всій Україні. Кожній з них вдалося по-своєму знайти ключик до споживача — оригінальністю своєї продукції, винятково високою якістю, демократичною ціновою політикою, нестандартними маркетинговими ходами — і завдяки цьому їх бренди зараз у всіх на вустах" — пояснює редакція.

Співзасновник Будівельної групи Синергія, Ігор Оверко, розповів виданню про філософію бренду Синергія:

“Для нас в Синергії все починалося з розуміння, як живуть люди вдома, що таке дім. Адже це не просто місце. Це відчуття. Наче ви знаходитесь в найзатишнішому місці на землі. Щороку ми відвідуємо будинки у різних куточках нашої країни, а також в Польщі, Італії, Іспанії, щоб зрозуміти, про що мріють люди. Потім ми об’єднуємо їх потреби із можливостями нашого будівельного ринку, щоб створити проєкти, які допоможуть зробити повсякденне життя трішечки краще. Так ми прийшли до того, що недостатньо просто збудувати будинок на голій ділянці. Важливо зробити простір комфортним для життя людей. Згодом, ми зібрали наші ідеї та досвід в стандарти Синергії”. 

Чому всі хочуть Синергію

Сьогодні квартира в будинку з яскравими фасадами, продуманим благоустроєм та цікавим дозвіллям від Синергії стала ознакою своєрідного стилю і престижу. Тому стає очевидним вибором для тих, хто хоче її придбати. 

Як ми прийшли до цього:

1. Власний підхід до створення якісного оточення на основі стандартів Синергії: затишні двори-парки з продуманою навігацією, сучасні дитячі майданчики, виразні фасади, просторі під'їзди на рівні землі, квартири з готовим оздобленням і великими вікнами. А також власна обслуговуюча компанія з якісним сервісом.  

2. Велика спільнота навколо бренду: для цього ми проводимо спортивні тренування популярних напрямів TRX, пілатес, crossfit прямо у дворі, влаштовує власні турніри, свята, флешмоби, челенджі, реалізує мотиваційну програму для школярів “Відмінник Синергії”. 

3. Сильна команда: в Синергії кожен член команди безпосередньо залучений в її розвиток. Ми об'єднали професійних фахівців своєї справи, талановитих людей, які розробляють та втілюють нові ідеї, концепти, тренди житлового простору, що в результаті зміцнюють бренд.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок