#Новини

Система опалення в ЖК «Green Side» / «City Park»

Шановні інвестори ЖК «Green Side»/«City Park»!
БГ «Синергія» хоче повідомити про систему опалення ЖК, на даху секцій буде встановлено газові котельні.

У зв’язку з припиненням роботи Науково-технічної ради при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та, як наслідок, неможливістю узгодити установку індивідуальних газових котлів в багатоквартирних будинках було прийнято таке рішення.

Ми понад усе цінуємо інтереси і комфорт своїх покупців, тому подбали про те, щоб знайти максимально зручне і ефективне рішення. Дахова котельня дозволяє ефективно, без енерговитрат опалювати квартири будинків, в порівнянні з індивідуальними котлами значно економити на площі розміщеного обладнання в кожній квартирі, а також дає можливість скоротити витрати на оплату опалення та комунальних послуг приблизно на 30% в порівнянні з системою центрального опалення.
Безпека такого типу опалення є істотною перевагою, можливість самостійно регулювати тривалість опалювального сезону і не залежати від роботи комунальних служб.

Установка дахових газових котелень спричинить за собою більш високі витрати компанії і подорожчання будівництва, але забезпечить ефективну роботу системи опалення та виконання зобов'язань компанії перед покупцями.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок