#Новини

Власна трансформаторна підстанція в ЖК Синергія 3+ готова на 90%!

 

Ми будуємо потужну трансформаторну підстанцію на території ЖК Синергія 3+. Вона забезпечить безперебійне постачання електроенергії до квартир. 

 

Основна задача трансформаторної підстанції — понижувати та підвищувати напругу в електромережі, а також розподіляти електроенергію. Це убезпечить мешканців комплексу від перепадів напруги, відключення світла та інших незручностей.

Проєкт підстанції розроблено відповідно до ДБН та затверджено в “Київобленерго”. Потужностей підстанції цілком вистачить для обслуговування ЖК. Навантаження на мережу спеціалисти “Києвобленерго” визначали виходячи з максимального енергоспоживання в кожній квартирі та з урахуванням коефіцієнта одночасності. Суть цього коефіцієнту – чим більше споживачів приєднані до однієї підстанції, тим менше шанс, що вони одночасно використовуватимуть всю свою приєднану потужність. 

На будмайданчик вже привезли наповнення для підстанції, і наші спеціалісти підключають обладнання. Зовсім скоро нова підстанція запрацює та забезпечить стабільну напругу в електромережах усього ЖК. 

Паралельно з облаштуванням інженерних мереж, ми завершуємо роботи в останньому будинку останньої черги, а також продовжуємо благоустрій на території комплексу.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок