#Новини

Спільними зусиллями прокладаємо водопровід та споруджуємо напірний колектор з КНС в ЖК City Park

 

Сучасні інженерні мережі - це запорука безперебійної експлуатації на довгі роки.

На позамайданчикових мережах ЖК “City Park” повним ходом ведуться роботи з монтажу трубопроводу на воду та напірного колектору з КНС для каналізування. Це спільний проект БГ Синергія разом із забудовниками ЖК “Чехов” та ЖК “Центральний”.

КНС (каналізаційна насосна станція) ― гідротехнічна конструкція, яка потрібна для підйому та перекачування рідини. Вона працює безшумно, відповідає екологічним стандартам, проста в експлуатації та економічно вигідна.

Ми відповідально підходимо до технічних рішень та строго дотримуємося будівельних стандартів. Житло від БГ Синергія ― це якість на роки. Нові водопровідні та каналізаційні мережі розраховані на чимраз більшу кількість мешканців новобудов в місті Ірпінь, тому інженерні споруди функціонуватимуть ідеально.

Стандартами Синергія передбачено новий рівень житла, де комфорт та затишок на першому місці. Тому все повинно працювати бездоганно, комунальні мережі в тому числі.

Купити квартиру вашої мрії, де все продумано до найменших дрібниць, поблизу Києва зовсім не складно. Звертайтесь в БГ Синергія, живіть за новими стандартами якості.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок