#Новини

Девелопер Синергія вийшла в Київ — презентуємо перший столичний проєкт Синергія Київ

 

Життя в мегаполісі — це завжди пригода: місто сповнене можливостей, затягує у вир амбітних цілей, при цьому вміє бути теплим, затишним, домашнім. Орієнтуючись на власні стандарти Синергії та кращі ідеї західної урбаністики, ми врахували в своєму новому проєкті сучасні містобудівні тренди та індивідуальні потреби жителів району — адже тільки так можна досягти гармонії між людиною і містом. Знайомтесь, наш перший столичний проєкт — Синергія Київ.

Житловий комплекс Синергія Київ об'єднує все необхідне для життя сучасної людини в мегаполісі. Динамічний зовні та зручний всередині — комплекс охороняє спокій своїх жителів.

Новий комплекс будується у відповідності з усіма стандартами Синергії: яскраві фасади, функціональні планування, світлі та просторі під'їзди, безшумні ліфти і, звичайно, двір-парк з ландшафтним дизайном. Власна керуюча компанія надає максимально розгорнутий перелік послуг.

2 будинки по 24 поверхів зводяться за монолітною технологією та мають підземний і гостьовий паркінг. Перші мешканці зможуть заїхати вже в 2024 році.

Географія

Комплекс розташований в Дарницькому районі Києва — урбаністичному та пульсуючому, з розвиненою інфраструктурою та численними місцями для відпочинку та дозвілля, зі стабільним попитом на житло та обмеженістю пропозиції.

Сучасний житловий мікрорайон знаходиться в 25 хвилинах ходьби від станції метро Позняки.

Інфраструктура

Інфраструктура комплексу організована за принципом «вертикального міста» — все необхідне є всередині. На перших поверхах можна купити свіжий хліб, потренуватися перед робочим днем, зібратися з друзями за вечерею і залишити дітей під наглядом. Тут створені умови для прогулянок, занять спортом та ігор з дітьми. 

Поруч з комплексом є дві загальноосвітні школи та гімназія, поліклініка та три дитячі садочки. Також поруч розташовані мережеві супермаркети, торгові центри “River Mall”, “АШАН RIVE GAUCHE”, пункт видачі IKEA.

Дозвілля

У 8 хвилинах ходьби — озеро Корольок з пляжем та зонами відпочинку. Як всередині комплексу, так і поблизу доступні комплекси для розваг, занять спортом та безліччю ресторанів, кінотеатрів. За 20 хвилин можна доїхати до Ботанічного саду — погуляти, послухати концерт просто неба, покататися на роликах і самокатах. 

Романтичні натури і любителі довгих прогулянок оцінять маршрути до озер Тельбін, Корольок, Прірва, Сонячне, тривалі прогулянки та активний відпочинок в Парку Партизанської слави. 

Види, які ніколи не стануть рутиною

З вікон квартир будуть відкриватися неймовірні види на архітектурні надбання столиці: на північній стороні — набережна озера Тельбін, зелені квартали історичної забудови Києва, із західного боку — пам'ятники архітектури: Києво-Печерська Лавра, Батьківщина-Мати, мальовничий Дніпро, заходи сонця на пагорбах Києва. 

Наповнення квартир

Доступні різноманітні планування площею від 32 до 66 м² — кожне розраховане на максимально ефективне використання житлової площі. 

Кожна квартира оштукатурена, обладнана бездротовою системою безпеки Ajax, радіаторами, теплою підлогою, дизайнерськими вхідними дверима з двума замками.

Великі вікна в квартирах і громадських просторах забезпечать максимум природного освітлення, а за комфортний клімат відповідатиме енергоефективне скло.

Умови покупки

Старт продажів — найкращий час для вигідної покупки. Зараз квартиру можна придбати за ціною від  28 000 грн/кв.м. 

Діє розстрочка від забудовника на 12 місяців без здорожчання та першим внеском від 50%.

При 100% оплаті надаємо знижку 7%.

Купити квартиру можна прямо зараз — залиште заявку на сайті. Синергія Київ — точка відліку вашого комфортного життя.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок