#Новини

Старт продажів в 1 та 2 будинках ЖК City Park II черга

 

Почалися продажі квартир в 1 та 2 будинках житлового комплексу комфорт+ “City Park” II черга

 

Сучасний житловий комплекс City Park розташований в передмісті столиці — курортному місті Ірпінь, в преміальній локації — Центральному парку міста. В десяти хвилинах їзди — станція метро Академмістечко. 

У навколишньому районі добре розвинена соціальна та транспортна інфраструктура. Поблизу розташовані школа, дитячі садки, поліклініка, фітнес-центри, медичний центр, магазини, кафе. За 15 хвилин на власному або громадському транспорті знаходяться гіпермаркети АШАН та Епіцентр, а також масштабний ТРЦ  “Lavina”. Центральний парк, сосновий ліс, міська набережна ідеально підійдуть для прогулянок та відпочинку.

В новобудовах спроєктовані просторі під'їзди з високими стелями, функціональним дизайном та надійними ліфтами. На перших поверхах розташуються магазини, кафе, салони краси та інші сервіси. У зелених дворах-парках ми обладнаємо сучасні дитячі майданчики та місця для відпочинку.

Площі квартир — від 38 до 79 м2 . Покупцям доступні кілька типів планувань — всі вони розраховані на максимально ефективне використання житлової площі. Гармонійні пропорції кімнат дозволяють зручно та сучасно розставити меблі. Великі вікна пропускають багато природного світла. Є можливість придбати квартири вже з оздобленням.

Ціни на квартири — від 13 000 грн / м2. Введення в експлуатацію заплановано на IV квартал 2022 року. 

Придбайте квартиру в одному з нових будинків найкращого житлового комплексу передмістя* за вигідною ціною!

*за версією премії IBuild 2019

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок