#Новини

Старт продажу в ЖК «Синергія Сіті» розпочато!

Ми з радістю повідомляємо про старт продажу квартир в ЖК «Синергія Сіті» - місце, де ви набираєтесь сил, відволікаєтесь від усіх турбот.

 

Місто ніколи не дає часу на перепочинок. Воно давить і потребує все більше вашої уваги та часу. Урешті приходить розуміння: добре мати місце, де можна зупинитися та відпочити. Добре якщо це місце – ваш дім.

Синергія Сіті – це справжнє курортне містечко від будівельної групи «Синергія», яка вже понад 10 років перетворює Ірпінь на комфортне передмістя.

 

Тут квартири для життя

У нас тверезий погляд на те, як треба використовувати простір в квартирі. Тому на наших планах ви не знайдете довгого не функціонального коридору чи величезної спальні, де можна поставити лише ліжко та шафу.

Квартира – це більше, ніж місце для сну. Тому ми інвестуємо квадратні метри туди, де ви справді будете жити – вітальня, кухня, кабінет чи дитяча – ми спроектували для вас функціональні планування:

Однокімнатні квартири – від 33 до 52 м2

Двокімнатні квартири – від 52 до 64 м2

Трикімнатні квартири – від 74 до 89 м2

Дворівневі квартири – від 71 до 138 м2 

Вартість квартир на початку будівництва – від 10 500 грн/м2

 

Тут інфраструктура як у місті

На території комплексу ви знайдете своє улюблене кафе зі свіжими булочками, салон з чудовими перукарями й вам не треба буде їхати до міста за пляшкою гарного вина. Ми слідкуємо за тим, щоб у нашому містечку ви змогли знайти абсолютно все, що потрібно для щоденного життя.

number

Тут набережна для світанків

Набережна вздовж ЖК довжиною понад 8 км облаштована до будь-яких потреб. Доріжки – для бігунів та велосипедистів, місця для рибалки, дерев'яні причали, газони біля води та місця для барбекю на берегу.

 

Тут ліс для прогулянок

Для прогулянок на свіжому повітрі, зимових лиж та осінніх фотосесій – 10 гектарів лісу.

 

Ми продумали все - від локації та плану комплексу до найменших приємних дрібничок. Вам буде де жити, де гуляти, де святкувати приємні моменти, ростити дітей та просто гарно проводити час.

 

Синергія Сіті - залиш турботи в місті.

 

Запис на перегляд та більш детальна інформація за телефоном 0931707700 або на офіційному сайті проекту www.synergia.city

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок