#Новини

Зводимо школу для відмінників: триває заливка колон останнього поверху у першому корпусі ліцею Синергія

 

Ми впевнені красивий та зручний шкільний простір спонукає до інтенсивної взаємодії із ним. А школа, збудована за авторським проєктом, з високою стелею та великими вікнами, сприяє творчому розвитку дитини.

 

Монолітні роботи над першим корпусом тривають: тут залили вже 44 колони третього поверху. Його проєктна висота 4,5 метри. 

Ми не дарма робимо високу стелю, адже знаємо: в просторих класах кращі оцінки за навчання! На шкільну успішність впливає багато факторів. Один із них фізичний та емоційний комфорт під час навчання у класі. Висока стеля це більший об’єм повітря, і, відповідно, більший запас кисню для кожної дитини. В такому класі ніколи не буде задушливо, а отже, діти зберігатимуть концентрацію та гарне самопочуття. 

Висока стеля це запорука якісного освітлення, а отже й гарного здоров’я. При недостатньому освітленні учні надто низько схиляються над книгами та зошитами, тож виникає ризик короткозорості. Великі вікна та висока стеля гарантують гарне освітлення і зберігають зір дитини здоровим. 

Хочете дізнатися більше про стандарти, за якими будується найкращий освітній заклад в регіоні? Запрошуємо до перегляду влогу про школу-ліцей Синергія.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок