#Новини

Будівельна група Синергія — лідер за кількістю зданих в експлуатацію квартир, ЛУН

 

Будівельна група Синергія посіла друге місце у рейтингу забудовників, які здали в експлуатацію найбільше квартир за період 2019-2020 рр. Що вчергове підтверджує надійність забудовника та лідерство на ринку. 

 

За даними, які оприлюднив найбільший портал про новобудови ЛУН, Будівельна група Синергія за 2019-2020 рр. здала в експлуатацію 1416 квартир. Це один з найбільших показників серед будівельних компаній Київського регіону. 

“Темпи здачі в експлуатацію — один із найважливіших показників надійності забудовника”, — зазначив Андрій Міма, директор з розвитку ЛУН.

Ми з ним погоджуємось. Адже саме кількість закінчених будівництв та зданих об’єктів формує репутацію та надійність забудовника.

«Синергія в черговий раз підтверджує найвищі позиції в галузі та статус надійного забудовника. Стале фінансове становище, довіра банків, наявність власних стандартів дозволяють нам не тільки досягати високої швидкості будівництва і здачі своїх об'єктів, а й оперативно адаптуватися під нові реалії ринку в умовах пандемії. Ми продовжували роботу на своїх об'єктах під час карантину, вводили в експлуатацію свої будинки. Саме ці переваги були високо відзначені в рейтингу. Ми і далі будемо будувати якісне житло, дотримуючись високої дисципліни здачі об'єктів в експлуатацію", — прокоментував Ігор Оверко, директор Будівельної групи Синергія.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок