#Новини

Готуємось перевозити щасливе покоління жителів ЖК Синергія Сіті — тут почали установку ліфтового обладнання OTIS

 

Зовсім скоро 7, 8 і 9 секції ЖК Синергія Сіті обзаведуться новими ліфтами фірми OTIS. У 7-й секції встановлюємо двері ліфтових шахт. У 8-й секції приступили до монтажу основних елементів. В 9-й — ведемо підготовчі роботи, а установка ліфтів почнеться через 7 днів.

 

Для наших ЖК ми вибираємо продукцію від надійних постачальників. Ліфти OTIS поєднують в собі стильний дизайн, інноваційні технології та надійні експлуатаційні якості. Компанія є лідером в сфері інновацій, і розробила перші в світі панорамні ліфти, а також ліфти, які можуть рухатися не тільки вертикально, але й під кутом. Вже багато років вони безвідмовно працюють на таких відомих проєктах як Ейфелева вежа в Парижі і статуя Христа-Спасителя в Ріо-де-Жанейро.

Переваги ліфтів OTIS для жителів ЖК Синергія Сіті:

  • Надійні експлуатаційні якості

Всі елементи системи — від дверей до приводів — працюють виключно тихо, надійно і безпечно. Наприклад, автоматичний привід закриття дверей забезпечить безшумне і безпечне закриття дверей. А функціональна проводка забезпечить надійну комунікацію по всій системі.

  • Генерація енергії при перевезенні пасажирів

Інноваційний привід акумулює енергію, вироблену ліфтом, і подає її в електричну мережу будівлі. Так система безперервно працює на вас. Як наслідок значно заощаджуючи бюджет на утримання будинку.

  • Естетика

Яскраві та економічні світлодіоди створять у жителів сприятливе враження і прикрасять інтер'єр.

  • Просторі кабіни, зручні в тому числі для маломобільних груп населення

Просторий і зручний ліфт в будинку — невід'ємна частина комфортного житлового простору і один з основних стандартів Будівельної групи Синергія. Тому в нашому ліфті буде зручно перевозити не тільки велосипед або дитячу коляску, але і великогабаритні меблі для вашої нової квартири.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок