#Новини

Бетон, вода і мідні труби - коли ключі від квартири в руках!

 

У березні 2019 року перші мешканці житлового комплексу Синергія 2+ приступили до ремонту власних квартир

 

Дані численних досліджень стверджують, що люди сприймають ремонт неоднозначно, а іноді взагалі як стресову ситуацію. Та ми в Синергії готові розвіяти цей міф, адже щодня спілкуємось с нашими інвесторами, та бачимо їх прагнення розпочати ремонт в омріяній квартирі якомога швидше!

Так, зовсім нещодавно, а саме наприкінці березня, перші інвестори житлового комплексу Синергія 2+, приступили до ремонту в своїх новеньких квартирах, і вже зовсім скоро житловий масив Синергія поповниться щасливими новоселами!

Для них та тих, хто планує починати ремонт на часі топ-5 порад від нашого дизайнера, які можуть стати у нагоді і зробити процес ремонту не таким обтяжливим.

ТОП-5 маленьких порад великого ремонту

1. Планування

Перш ніж приступати до ремонту, продумайте або замовте у професіоналів дизайн-проект вашого майбутнього простору. Ще до того, як ви запросите ремонтну бригаду, потрібно уявляти собі, де і які будуть стояти перегородки, чи потрібно буде перенесення основних комунікацій.

2. Послідовність

«Занурившись» в ремонт, обов'язково потрібно дотримуватися логіки та послідовності проведення робіт. Наприклад, якщо спочатку вирівняти всі стіни, а тільки потім встановити підвіконня, частина обробки постраждає і її доведеться робити повторно.

3. Обстановка

Де будуть розміщуватися меблі і великогабаритна техніка? Від цього залежить схема розводки електричних кабелів і розташування розеток і вимикачів. А ще це принципово важливо, якщо Ви плануєте зробити теплу підлогу на кухні або у ванній кімнаті: прокладати труби під плитою і шафами - дорого і недоцільно.

4. Освітлення

Яким воно буде і де Ви хочете розташувати освітлювальні прилади? Для них теж знадобляться кабелі та розетки.

5. Мікроклімат

Як Ви організуєте кондиціонування і вентиляцію? Установка кондиціонера під час ремонту в новобудові дозволяє приховати всі дроти в стіні. Штробити стіни для кабелів кондиціонера потрібно на початкових етапах ремонту квартири, поки ці самі стіни ще голі. А ось навішувати пристрій слід вже в кінці, після остаточного оздоблення.

Бажаємо Вам втілити дизайн-проект вашої мрії в життя!

І наостанок лайфхак від Синергії - більшість наших комплексів мають шоуруми, тож надихнутися ідеями облаштування простору можна відвідавши їх! Чекаємо Вас!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок