#Новини

Синергія ONLINE: відеоекскурсія в ЖК Синергія 3 та огляд готової 2-кімнатної квартири

 

Запрошуємо вас на відеоекскурсію в житловий комплекс Синергія 3 з насиченою інфраструктурою, доглянутим двір-парком, сучасними зонами для дозвілля та відпочинку

 

Інтро

Якщо ви цінуєте спокій, тишу, просторі пейзажі та можливість жити відпочиваючи, то житловий комплекс Синергія 3 стане ідеальним варіантом для вас!

Створюючи житловий простір Синергія 3, ми хотіли подарувати людям такий будинок, в якому захочеться проводити більше часу. Не тільки в квартирі, але і за її межами.

Тому тут ми створили незалежну екосистему, яка містить все необхідне для сучасного життя: власний садочок та інфраструктура, двір-парк, подвір’я без машин, пішохідні променади, насичене озеленення та спортивно-ігрові зони.

Транспортна доступність

Тільки 24 хвилини на авто відділяють столичне метро Академмістечко та Синергію 3, рухаючись сучасною Новоірпінською трасою та 15 хвилин — до Житомирської траси.

Мікрорайон Синергія

В новому районі Синергії відкрилися власні магазини, кафе, салони, фітнес-зали та корисні сервіси — всі вони розташувалися на перших поверхах будинків.

Коли поруч з будинком стільки магазинів та кафе - ранковий похід за круасанами або кавою стає хорошою сімейною традицією.

Для дітей

Малюки із задоволенням виходять гуляти на дитячі майданчики, тому що ми приділили особливу увагу місцям для прогулянок та ігор на відкритому повітрі.

Дитячий садок Колібрі на території комплексу та приватна середня школа під боком. Простір для розваг під відкритим небом, захопливі ігрові та дитячі майданчики для дітей різного віку. Трава, по якій можна бігати босоніж влітку. Тут передбачено все для безтурботного дитинства, сповненого радістю та безпекою.

Дитсадок Колібрі + скоро нова школа

Ми збудували сучасний дитячий садок Колібрі із власною соляною кімнатою. Він розташований прямо у дворі комплексу «Синергія 3». Зовнішній вигляд дитячого садка барвистий, що викликає позитивні емоції в будь-який час року — діти ходять сюди з радістю щодня. 

За рік поруч з комплексом відкриється приватна середня школа. 

Закритий двір-парк

В ЖК Синергія 3 на внутрішні подвір'я та пішохідні зони немає доступу для машин, а тому ваша малеча тут точно в безпеці.

Кожен «острівець» двору-парку Синергії 3 неповторний: дерева-крупноміри або квіти, зони для відпочинку або ігрові майданчики, пологі пагорби або променади для прогулянок. Ми постаралися об'єднати все і створити єдиний простір для наших жителів. Так ми перенесли відчуття дому за поріг квартири, і, судячи з того, скільки часу тут проводять наші жителі, у нас все вийшло.

Спортивні майданчики

Двір-парк Синергія 3 люблять не тільки за відпочинок та прогулянки, але і за можливість займатися спортом. Ми тішимося, що серед наших жителів так багато спортсменів!

Фасади

Неординарність дизайну будинків підкреслена за допомогою яскравих фасадів, різновисотності та панорамному склінню.

Свята + тренування

Двір ЖК Синергія 3 влітку перетворюється на багатофункціональний спортивний центр — тут проходять тренування популярних напрямів TRX, пілатес, кросфіт для наших жителів. А ще ми влаштовуємо тут свята, власні турніри, зіркові майстер-класи.

Жителі тут товаришують з сусідами. Знайомляться, знаходять компанію для спільних тренувань чи прогулянок з улюбленцями — ви теж тут обов'язково відшукаєте своїх однодумців. 

Вхідна група

Місце, куди щодня так приємно повертатися, а гостей хочеться кликати частіше. Затишні коридори, зручна навігація, приємне освітлення, чистота та охайність — ми приділили увагу кожному квадратному метру всередині та зовні, щоб у будь-якому його куточку ви почувалися як вдома.

Огляд квартири

Так чудово мати місце, де можна бути собою. Читати на підвіконні, насолоджуючись мальовничим заходом сонця, відпочивати у затишній спальні чи голосно сміятися разом з дітьми у просторій кухні-вітальні.

Для таких моментів і створена ця двокімнатна квартира в ЖК Синергія 3. 59,4 квадратних метрів функціонального простору і нічого зайвого.

2-кімнатна квартира — прекрасне рішення для молодої сім'ї з дитиною. У житлових кімнатах можна облаштувати простору спальню та окрему дитячу. 

Світла кухня-вітальня стане вашою улюбленою кімнатою, звідки відкриватиметься панорама міста.

У великому холі передбачена ніша для гардеробу, що значно полегшує питання зберігання речей.

Це планування обіцяє її власникам:

  • Щирі обійми та релакс у власній затишній спальні
  • Простір для коктейльних вечірок у кухні-вітальні
  • Світлу власну дитяча, де є вдосталь місця для іграшок та розваг
  • Мальовничі пейзажі з вікна.

Тепла квартира

У цій квартирі буде тепло за будь-якої погоди. Ми маємо три причини так стверджувати: якісна мінеральна вата для утеплення фасадів, індивідуальний газовий котел, віконні конструкції з енергозберігаючим профілем.

Житловий комплекс Синергія 3 — це найкращий вибір для майбутнього житла. Адже це сучасний комплекс і територія навколо нього, які з любов'ю та турботою створені для життя, відпочинку та відновлення після трудового дня!

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок