#Новини

Більше зручностей в ЖК Синергія 3: відкриття мінімаркета і затишного кафе

 

На території житлового комплексу Синергія 3 відкрився ще один цікавий мінімаркет і вже скоро буде відкриття затишної кав'ярні, де можна буде з комфортом проводити дозвілля в приємній компанії

Швидкі темпи будівництва, сучасні стандарти, за якими відбувається зведення житлових комплексів, а також особлива філософія, дозволяє компанії Синергія створювати не просто будинки, а цілі комплекси з розвиненою інфраструктурою, в яких хочеться залишитися з першого огляду квартири. Одним з яскравих прикладів є ЖК Синергія 3. Цей житловий комплекс отримав 5 зірок за оцінкою ABCnews в проекті Будекспертиза.

Він є одним з найбільш яскравих і відомих комплексів поблизу столиці України. До того ж, незважаючи на те, що мешканці фактично живуть в передмісті, вони не відчувають дискомфорту. Адже дістатися до столиці можна трохи більше, ніж за 10-15 хвилин.

Поруч з комплексом розташовано все, що може знадобитися мешканцям - дитячий садок, державна школа, спортивні та дитячі майданчики. Більш того, на території житлового комплексу Синергія 3 відкрився ще один цікавий мінімаркет і вже скоро буде відкриття затишної кав'ярні, де можна буде з комфортом проводити дозвілля в приємній компанії.

Крім цього, до переваг ЖК варто віднести наступне:

  • житловий комплекс відповідає не тільки всім будівельним нормам і стандартам, а й високим вимогам мешканців;
  • велика кількість варіантів планувань квартир;
  • значна зелена територія;
  • власна інфраструктура;
  • відмінний вид з вікна.
Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок