#Новини

Будівельна група Синергія - відкритий до інвесторів забудовник

 

 

Директор БГ Синергія Ігор Оверко надає перевагу живому спілкуванню з інвесторами: це найкращий формат партнерських стосунків

 

Майбутні власники квартир спершу стають інвесторами будівельних компаній. Вони вкладають гроші, та хочуть тримати руку на пульсі робіт на всіх етапах будівництва. Найкраще отримувати правдиву інформацію з перших уст. Це стало поштовхом для нас створити відкритий формат спілкування з інвесторами.

22 березня директор БГ Синергія зустрівся з ініціативною групою інвесторів ЖК “Green Side” та відповів на питання: про терміни здачі в експлуатацію; охорону житлового комплексу; майбутню інфраструктуру та перспективи забудови лісу навколо ЖК Green Side. Інвестори отримали вичерпну інформацію про канали комунікацій БГ Синергія для розв'язання майбутніх питань.

27 березня відбулася зустріч Ігоря Оверка з інвесторами ЖК “Синергія 2+” в форматі питання-відповіді. Людей цікавили питання пуску газу, виконання техумов по приєднанню до електромереж, водопостачання та облаштування прибудинкової території.

5 квітня Ігор Оверко зустрічався з інвесторами ЖК “Синергія 2+” та мешканцями сусіднього ЖК “Затишний”. Предметом обговорення стала дорога загального користування між сусідами. Директор БГ Синергія ознайомив присутніх з офіційними документами щодо статусу вказаної території та висловив відкритість до подальшого діалогу.

7 квітня інвестори ЖК “Синергія 3+” прийшли побачити будівництво майбутніх квартир та познайомилися з працівниками відділу сервісу, отримали відповіді на свої запитання та інформацію щодо найближчих перспектив.

Такі зустрічі будуть проходити й надалі. Адже питання виникають постійно, а інвестори хочуть отримувати інформацію вчасно. Це приклад здорових партнерських відносин між майбутніми власниками квартир та забудовником.

 

 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок