#Новини

Щомісячний фотозвіт з будмайданчиків Будівельної групи Синергія

 

Звіт про хід будівництва житлових комплексів Будівельної групи Синергія від 15 січня 2022 року.

 

Звіт про хід будівництва ЖК «City Park ІІ черга» від 15 січня 2022 року.

У першому будинку продовжуємо штукатурити МЗК (місця загального користування) 10-го поверху. Завершили прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 9-му поверсі.

У другому будинку завершили зводити зовнішні та внутрішні стіни. Завершили монтаж вікон. Завершили заливати стяжку до 12-го поверху та продовжуємо на 13-му поверсі. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 11-му та 12-му поверхах. Завершили розведення комунікацій по підлогах. Встановили двері у МЗК до 16-го поверху. Завершили штукатурити МЗК. Завершили штукатурку сходів. На покрівлі поклали перший шар євроруберойду. 

У третьому будинку продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни на 12-му, 13-му та 14-му поверхах. Продовжуємо монтаж вікон на 10-му поверсі. Продовжуємо заливати стяжку у квартирах на 9-му поверсі. Проклали внутрішні комунікації у МЗК до 9-го поверху. Закінчили монтаж стояків В1, ПК та опалення.

У четвертому будинку завершили штукатурити МЗК. Рівень готовності фасадів – 95%. Завершили класти плитку на підлогу в холодних переходах, в МЗК до 16-го поверху. На покрівлі поклали перший шар євроруберойду. Завершили зводити зовнішні та внутрішні стіни, а також скління 1-го поверху. Завершили монтаж та налагодження ліфтів на всіх поверхах. Одночасно на всіх поверхах виконуємо кладку плитки на сходових майданчиках. У МЗК виконуємо фінішне оздоблення.

 

Звіт про хід будівництва ЖК «Сінергія Сіті» від 15 січня 2022 року.

У двадцятому будинку продовжуємо зведення зовнішніх та внутрішніх стін 9-го поверху. Триває монтаж вікон на 8-му поверсі. Продовжуємо монтувати сходи у дворівневих квартирах. На покрівлі продовжуються роботи із заливки стяжки.

У двадцять першому будинку продовжуємо зведення стін 10-го поверху. Триває встановлення вікон на 8-му поверсі. Завершили встановлення вентиляційних блоків на даху.

У двадцять другому будинку продовжуємо зведення 8-го поверху. Триває встановлення вентиляційних блоків на 7-му та 8-му поверсі. Почали встановлення вікон на 2-му, 3-му та 4-му поверхах.

У двадцять третьому будинку продовжуємо зведення стін на 6-му, 7-му та 8-му поверхах. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків на 7-му та 8-му поверхах.

У тринадцятому будинку залили плиту перекриття 3-го поверху. 

У чотирнадцятому будинку залили плиту 4-го поверху.

У п'ятнадцятому будинку почали встановлення вертикальних елементів 1-го поверху.

У шістнадцятому будинку закінчили вдавлювання паль під фундамент.

У сімнадцятому будинку закінчили вдавлювання паль під фундамент.

На території ЖК «Синергія Сіті» у громадському сквері закінчили влаштування останньої зони відпочинку з протяжною лавою, мощенням терасною дошкою та підвісними кріслами-коконами. Встановили святкову ілюмінацію.

Закінчуємо укладати бруківкою пішохідну зону та паркувальний майданчик біля 10-го та 11-го будинків.

Продовжуємо влаштування закритого внутрішнього двору 7-го, 8-го та 9-го будинків. Завершили укладати тротуарну плитку і засипали чорнозем для подальшого озеленення.

 

Звіт про хід будівництва ЖК «Синергія Київ» від 15 січня 2022 року

У першому будинку завершили влаштування плити перекриття над цокольним поверхом. Продовжуємо влаштування вертикальних елементів 1-го поверху.

У другому будинку продовжуємо зведення зовнішніх та внутрішніх стін 11-го поверху. Змонтували вікна до 3-го поверху. З 1-го по 6-й поверх проводиться монтаж стояків К1, К2, В1. Розпочали прокладання внутрішніх комунікацій (води, каналізації). Завершили влаштування вертикалей 15-го поверху. Залили стяжку на холодних переходах до 8-го поверху.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок