#Новини

За добросусідство: зустріч Ігоря Оверка з жителями ЖК Затишний та Синергія 2+

 

Сьогодні, 5 квітня об 11 годині, відбулась зустріч жителів ЖК “Затишний” та ЖК “Синергія 2+”.

Передумовою зустрічі стало бажання сторін в конструктивній бесіді обговорити ситуацію щодо проїзду загального користування між сусідніми ЖК “Затишний” та ЖК “Синергія 2+”.

Даний проїзд узгоджений містобудівними документами, а саме детальним планом території. Тож, під час зустрічі Ігор Оверко відкрито на камеру ІА “Погляд” передав представнику ініціативної групи ЖК “Затишний” всі офіційні документи, що це підтверджують, а саме фрагмент затвердженого детального плану території, викопіювання з містобудівного кадастру з позначенням меж вулиць, зокрема вулиці Західної, та проїзду між ЖК “Затишний”, ЖК “Річ Таун” та ЖК “Синергія 2+”, а також документи щодо правомірності дій забудовника щодо можливості облаштування вказаного проїзду.

Ігор Оверко роз’яснив ситуацію в правовому полі та закликав ініціативну групу вивчити всі надані документи для продовження діалогу, якщо в такому буде потреба.

Наголосимо, що під час зустрічі представник ініціативної групи від ЖК “Затишний” не володіла інформацією стосовно того, хто є забудовником ЖК “Затишний”, яке правове поле цього ЖК, дозвільна документація, узгодженість правових дій між забудовниками та відділом архітектури Ірпінської міської ради щодо проїзду, тож виникають сумніви щодо щирих мотивів представника громади.

Нагадаємо, вказана територія, а саме вулиця Західна – це проїзд загального користування, який не відноситься до прибудинкової території та паркувальних місць ЖК “Затишний”. Тому ми проти перетворення проїзду загального користування, яким повинні користуватись пожежні служби та служби швидкої допомоги, у приватну парковку одного з ЖК тільки тому, що їм так хочеться.

Закон для всіх однаковий.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок