#Новини

Синергія, як відповідальний забудовник, в співпраці з містом домоглася переводу електричного кабелю по вулиці Г. Сковороди на баланс ДТЕК

 

Експерти Будівельної групи Синергія зробили все можливе для переведення кабелю по вулиці Григорія Сковороди в Ірпені, який забезпечує електроенергією житлові будинки в районі Синергія, на баланс ДТЕК Київські регіональні мережі.

 

Мешканці та власники бізнесів масиву житлової забудови по вулицях Джерельна, Західна, Сковороди, Новооскольська, Мечникова — ЖК “Фортуна”-1,2, “Синергія 2”, “Синергія 3”, “Гранд Лайф” пам'ятають про аварійні ситуації, які знеструмлювали частину міста, впливали на наявність електрики та води в домівках. Причиною цих ситуацій був електричний кабель, який не мав “господаря”, а тому всі негативні події та їх розв’язання неможливо було спрогнозувати.

Для того, щоб запобігти виникненню подібних аварій в майбутньому, спеціалісти Будівельної групи Синергія в тісній співпраці з адміністрацією міста Ірпінь доклали неймовірних зусиль, і досягли поставленої мети — переводу кабелю по вулиці Григорія Сковороди, що забезпечує електроенергією вказані житлові будинки та відповідає експлуатаційним вимогам, на баланс ДТЕК Київські регіональні електромережі. Відтепер між оператором системи розподілу та споживачами електричної енергії встановлюються прямі відносини, що можна завбачити, а значить володіти повною картиною електричного забезпечення своєї квартири чи комерційного приміщення.

Ця маленька, на перший погляд, перемога має стати початком великої справи — не чекати, поки в знеструмлені квартири жителів повернеться світло, а насолоджуватись життям в затишних оселях, де панують тепло та комфорт.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок