#Новини

У 1-6 секціях ЖК Синергія 3+ завершили монтаж блискавкозахисту

 

Щоб попередити загрозу удару блискавки та звести до мінімуму наслідки її впливу на комплекс, ми встановили в Синергія 3+ професійну систему блискавкозахисту та заземлення. 

 

Блискавка — природне явище, яке, на жаль, неможливо контролювати. Але за допомогою системи захисту від блискавки можна убезпечити будинок від пожежі та руйнувань. Блискавкозахист (блискавичник) — професійна система, яка повністю захищає будинок від наслідків прямого ураження.

 Система блискавкозахисту складається з трьох основних елементів:

  • Блискавкоприймача. Його головне призначення — приймати на себе пряме влучення блискавки.
  • Струмовідводу, який з'єднує блискавкоприймач із заземлювачем. При влученні блискавки в захищений об’єкт, струм буде безперешкодно розтікатись кількома шляхами до заземлювачів,  не завдаючи шкоди покрівлі та фасаду будівлі.
  • Заземлювача, який відводить струм у землю.

Для створення системи блискавкозахисту необхідний попередній розрахунок та проєкт. Також, вибір категорії блискавкозахисту залежить від параметрів самого будинку. В Синергія 3+ встановлюють надійну систему блискавкозахисту для багатоповерхових будівель. 

Встановлення блискавичнику відбувається згідно нормам ДСТУ. Тож, майбутні мешканці можуть бути спокійні — система такого рівня на 100% захищає будинок від ураження блискавкою і будь-яких ушкоджень протягом більше ніж 30 років, не потребуючи заміни чи оновлення.

Одночасно з фінальними будівельними роботами в перших шести секціях активно розвивається інфраструктура для комфортного життя майбутніх мешканців.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок