#Новини

В 10 та 11 секціях ЖК Синергія Сіті розпочали кладкові роботи на другому поверсі

 

В 10 та 11 секціях ЖК Синергія Сіті будівельники зводять останній поверх моноліту та приступають до кладкових робіт. 



Монолітні роботи в 10 та 11 секціях ЖК Синергія Сіті майже завершені. Наші спеціалісти заливають перекриття та колони на останньому поверсі. На перших поверхах будівель бетон вже набрав проєктну міцність, тож там розпочали цегляну кладку. Для зовнішніх стін ми використовуємо газоблоки, а для перестінків у санвузлах червону цеглу.  

Червона цегла традиційно використовується для зведення стін в санвузлах та кухнях, адже практично не вбирає вологу і має чудову звукоізоляцію. 

Газобетон — це спеціальний пористий бетон, сформований у вигляді цеглин. З нього можна зводити якісні будинки швидше, ніж з будь-якого іншого різновиду будівельних блоків.

Основні переваги газобетону:

  • Екологічність та відсутність шкідливих домішок;

Газоблоки мають у складі тільки натуральні мінеральні компоненти. Тому вони безпечні для здоров’я та абсолютно негорючі.

  • Висока міцність та легка вага;

Газобетон часто називають “штучним каменем” за виняткову міцність та чудові будівельні характеристики. А завдяки легкій вазі, він не дає зайвого навантаження на фундамент і перекриття.

  • Морозостійкість;

Газоблоки стійкі до низьких температур, тож кладкові роботи можна спокійно проводити в і взимку. Крім того, будинок, що має зовнішні стіни з газобетону, тепліший, ніж цегляний.

  • Чудова шумо- і теплоізоляція;

Газоблок має відмінну шумо- та теплоізоляцію. Але для того, щоб максимізувати цей ефект, будинок потрібно утеплювати ззовні. Проте ви можете бути спокійні ми утеплюємо зовнішні стіни Синергія Сіті щільним шаром якісної мінеральної вати.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок