#Новини

В 11-й секції ЖК Синергія Сіті завершили монолітні роботи на першому поверсі

 

Бетонні роботи в 11-й секції ЖК Синергія Сіті тривають. Будівельники вже повністю залили моноліт першого поверху і розпочали роботи над другим поверхом.

 

Вхід на рівні землі, зроблений за стандартами безбарєрності, просторі вхідні групи з високими стелями, затишні кафе та крамниці на будь-який смак. Саме так, за стандартами бізнес-класу, виглядатиме перший поверх ЖК Синергія Сіті. 

Будівництво нашого флагманського проекту триває за графіком. Монолітники вже завершили залиття стін та плити перекриття першого поверху в 11-й секції.

Висота стелі складає 4,5 метрів, тож під час бетонних робіт майстрам довелося проявити неабиякі альпіністські навички.

Бетон на будівництво постачає надійний партнер БГ Синергія — група компаній Ковальска. На цьому підприємстві впроваджена унікальна система автоматизації виробничого процесу, використовується інноваційне обладнання та власна сировинна база. У процесі виробництва використовуються хімічні та мінеральні домішки провідних європейських виробників, що дозволяє виготовляти бетон преміум-класу.

Обираючи нерухомість від провідного забудовника — Будівельної групи Синергія — ви обираєте якісне, функціональне та комфортне житло для зручного життя.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок