#Новини

В 4-му будинку ЖК City Park ІІ черга завершили прокладання внутрішніх інженерних комунікацій

 

Повністю завершені роботи по прокладанню внутрішніх комунікацій в 4-му будинку ЖК City Park ІІ черга.

 

Комфорт і безпека проживання в квартирі залежить від якості роботи інженерних систем. Якісні опалювальні системи, нові водопровідні та каналізаційні труби, справна електрична мережа – лише невелика частина того, що необхідно для комфортного життя. 

Що таке інженерні комунікації? Це системи опалення, холодного і гарячого водопостачання, електропостачання, каналізація, вентиляційна система.

Інженерні комунікації поділяються на дві категорії:

Зовнішні інженерні комунікації — сукупність споруд і комунікацій, що безпосередньо використовуються в процесі тепло-, газо-, водопостачання та водовідведення. Сюди відносяться трубопроводи, каналізаційні мережі, тепломережі, газопроводи і все, що забезпечує подачу ресурсів в будинок, перебуваючи за його межами.

Внутрішні інженерні системи — узагальнена назва для всіх комунікаційних систем житлових будинків. Це поняття включає в себе водопровід, каналізацію, опалення, вентиляцію та кондиціонування повітря, слабкострумові системи, електрообладнання та електропостачання.

Наразі в 4-му будинку житлового комплексу City Park ІІ черга вже повністю завершили роботи по прокладанню внутрішніх комунікацій. Також завершуються фасадні роботи, триває облаштування покрівлі та оздоблення місць загального користування.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок