#Новини

В 6-му будинку ЖК Синергія 3+ завершили монтаж газових котлів

 

Хороші новини для майбутніх мешканців 6-го будинку Синергія 3+! Ми завершили монтаж газових котлів і готуємось до пуску газу в квартирах.

 

Газова мережа будинку повністю готова. Так, раніше ми встановили в усіх квартирах настінні газові котли німецького бренду Bosch. Для встановлення ми обрали сучасний конвекційний двоконтурний котел Bosch Gaz 6000 WBN 6000-18C RN, який забезпечує ефективне та економне опалення квартири. Котел здатний опалювати приміщення площею до 250 квадратних метрів. Конструкція має додатковий шар теплоізоляції, яка забезпечує захист від перегріву. Завдяки потужній системі безпеки, апарат стабільно працює навіть при перебоях в електромережі. Якщо напруга зникне, котел в автоматичному режимі перезавантажить систему, відновивши робочі параметри. Всі комплектуючі до нього додатково сертифіковані та повірені, а монтаж котлів входить у вартість. 

Лишилося провести тестовий пуск газу, аби пересвідчитись, що все працює як треба. Ці роботи ми плануємо виконати спільно зі спеціалістами “Київоблгазу”.

Тестовий пуск запланований на 18.02.2021. Сподіваємось, що погодні умови не завадять нам успішно завершити всі роботи, і якнайшвидше розпочати видачу ключів від квартир.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок