#Новини

У 8-й секції ЖК Синергія Сіті завершуємо фасадні роботи на першому поверсі

 

Готуємо першу чергу проєкту до вводу в експлуатацію. Один з останніх етапів робіт оздоблення фасадів першого поверху вже завершуємо у 8-й секції 

 

В ЖК Синергія Сіті повним ходом йде підготовка до введення в експлуатацію першої черги проєкту. Один з останніх етапів цього процесу оздоблення фасадів комерційних приміщень. Так, на першому поверсі 8-ї секції роботи вже наближаються до завершення.

Будівельники утеплили фасади шаром мінвати, а наступного тижня завершать оздоблення плиткою, яку вже доставили на будмайданчик. Наші дизайнери обрали для фасадів морозостійку плитку стриманого графітно-сірого кольору. Вона витримує низькі температури без шкоди для зовнішнього вигляду, а її колір та фактура ідеально пасують до стилістики фасадів.

Незабаром, ми розпочнемо фасадні роботи на першому поверсі 7 та 9-ї секцій, а вже до кінця цього місяця плануємо введення першої черги в експлуатацію. 

Нагадаємо, що перший поверх ЖК Синергія Сіті сервісний. В ньому будуть розміщені не тільки входи в будинок, але й крамниці та інші комерційні заклади для комфортного життя мешканців комплексу.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок