#Новини

У 8-му будинку ЖК Синергія 3+ почали монтаж ліфтового обладнання провідного виробника OTIS

 

Всі будинки проекту Синергія 3+ обладнані якісними ліфтами OTIS, і 8-й будинок не став виключенням. Спеціалісти компанії вже приступили до їхнього монтажу. 



ЖК Синергія 3+ буде обладнаний високотехнологічними і надійними ліфтами, які рухаються зі швидкістю понад 1 метр в секунду. Пасажирські ліфти OTIS вирізняються низьким споживанням енергії та екологічністю виробництва. 

Серед інших переваг нових ліфтів:

Стабільність роботи та безпека

Новітні технології, що застосовуються у виробництві, дозволяють обладнанню стабільно працювати. Ліфти обладнані системами безпеки. Наприклад, двері не відкриваються, поки ліфт не досягне рівня поверху з міліметровою точністю. 

Технологічність

Кожна модель укомплектована мікро-комп'ютером, який управляє двигуном і всіма електронними технологіями, та забезпечує контроль роботи систем. Виробництво таких ліфтов — тривалий та кропіткий процес. Один ліфт виготовляється протягом 17-25 днів.

Безшумність

Модель ліфтів, що встановлюється в ЖК Синергія 3+ не має машинного відділення, тому працює майже безшумно. Отже, їх не буде чутно ані в квартирах, ані на сходовій клітці.  

Енергоефективність

Ефективне енергозбереження досягається завдяки використанню приводу ReGen, що знижує енергоспоживання на 40%. Крім того, в ліфтах встановлено світлодіодне освітлення і передбачений режим очікування, що також економить ресурси будівлі.

Паралельно зі встановленням ліфтового обладнання, у 8-му будинку відбувається утеплення фасадів мінеральною ватою.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок