#Новини

В чому особливість школи-ліцею “Синергія” розповідаємо у новому випуску влогу “Стандарти Синергії”

 

Будівельна група Синергія — єдиний в Київському регіоні девелопер, який будує ліцей з неймовірною шкільною та спортивною інфраструктурою. Ми створюємо унікальний формат навчального закладу, де діти навчаються, відвідують спортивні та розвиваючі заняття під одним дахом. А значить, батькам не потрібно витрачати час, щоб відвезти дитину до школи. Чи хвилюватися, щоб встигнути на гуртки, а ввечері — зробити уроки. В чому особливість нової школи “Синергія” — розповідаємо в новому випуску Стандартів Синергії.



Справжнє лідерство вимірюється не кількістю збудованих квадратних метрів. Лідер створює тренди, які стають новими стандартами ринку. Для Будівельної групи Синергія головним критерієм якісного будівництва є створення безпечного та комфортного середовища для життя. Ми реалізуємо поліфункціональні об’єкти, які збагачують міську інфраструктуру та надають можливості для відкриття бізнесу та працевлаштування.

Одним з важливих трендів є потреба в сучасних  освітніх закладах шкільної та дошкільної освіти в межах нових мікрорайонів.

Напевно, всі чули про київську школу Інтелект чи Міжнародну французьку школу. Вони виводять українську шкільну освіту на новий рівень. Ми прагнемо, аби жителі регіону також мали доступ до шкільної освіти за сучасними стандартами. Саме тому з цього року включаємо будівництво шкіл та садочків в програму розвитку інфраструктури міста та кожного нового проєкту Синергії.

Сьогодні розповімо про перші три особливості нової школи: 

1. Як будуть обладнані навчальні класи

В умовах тотальної цифровізації наші навчальні класи будуть обладнані інтерактивними дошками та мультимедійними комплектами. Така інтерактивність дозволяє на практиці краще засвоювати матеріал та вчить креативно мислити.

2. Як ми будемо виховувати майбутніх олімпійських чемпіонів

Ми прагнемо, аби в регіоні зростали нові спортсмени та чемпіони. Саме тому ліцей Синергія буде першою школою в Ірпені, що має власний великий басейн 25 метрів завдовжки. Тут діти зможуть не тільки навчитися плавати та укріплювати здоров’я, але й брати участь в спортивних змаганнях. Хтозна, можливо саме тут зростатимуть майбутні олімпійські чемпіони.

Окрім критого басейну, в будівлі школи буде дві спортивні зали для командних ігор і зала для фітнесу та хореографії. 

Окремої уваги заслуговує майданчик для волейболу та професійне футбольне поле. Вони відповідатимуть міжнародним стандартам та матимуть надсучасний дизайн. 

Така багата спортивна інфраструктура сприятиме гарному фізичному здоров'ю та спортивним досягненням дітей.

3. Чим займатимуться діти після уроків

Вам не треба шукати гуртки, аби зайняти ваших школярів після уроків. В ліцеї буде безліч позакласних занять — спортивні, творчі та наукові секції для всебічного розвитку дітей. Також школярі матимуть тьютора — спеціального викладача, який допомагатиме їм робити домашні завдання та контролюватиме процес навчання. 

Тож, після робочого дня ви зможете присвятити час приємним сімейним справам та розвагам, а не робити з дитиною уроки.

Про інші переваги школи ми розповімо в наступних випусках. Підписуйтесь на наш YouTube-канал, щоб дізнатися новини першим.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок