#Новини

В ЖК City Park II черга тривають монолітні та кладкові роботи в усіх секціях одночасно

 

Роботи в комплексі City Park II черга тривають за графіком, і в деяких будинках готово вже більше 50% моноліту. Дізнавайтесь деталі.

 

Тепле березневе сонечко налаштовує на максимально ефективну роботу, тож всі будинки II черги ЖК City Park нестримно зростають вгору.

Так, в першому та другому будинках готово вже більше 50% моноліту вони доросли до 9 поверху. Паралельно майстри Синергії кладуть газоблоки та цеглу на 7 поверсі першого будинку. В другому будинку повністю готові стіни перших двох поверхів, і ще три знаходяться в роботі. 

В третьому будинку тривають монолітні роботи на 4 поверсі, і стартували кладкові роботи із зведення зовнішніх та внутрішніх стін на першому поверсі.

В четвертому будинку монолітники заливають перекриття високого цокольного поверху.

Весна найкраща пора року для монолітних робіт, тож всі будинки й надалі зростатимуть вгору зі швидкістю до 5 поверхів на місяць!

City Park II черга було визнано найкращим ЖК передмістя для інвестицій. Якщо ви шукаєте сучасну простору квартиру в хорошій локації та за вигідною ціною перегляньте наявні планування в каталозі, або записуйтесь на перегляд комплексу вживу на сайті.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок