#Новини

В ЖК City Park ІІ черга завершили роботи із прокладання теплотраси

 

На будмайданчику ІІ черги житлового комплексу City Park завершили роботи із прокладання теплотраси, що є важливим етапом у забезпеченні майбутніх мешканців  якісним теплопостачанням.

 

Теплотраса — один з ключових елементів зовнішніх інженерних комунікацій, що з’єднає газову котельню, що облаштовується на даху першої черги ЖК City Park, зі споживачами.  

Для високої енергоефективності системи ми обрали найкращі технічні рішення.

Для облаштування теплотраси використали якісну теплоізоляцію, виготовлену на заводі Техноніколь. Сучасне покриття ізоляційного шару більш стійке до негативних чинників навколишнього середовища та виключає ймовірність замерзання води в трубопроводі. Це дозволить надійно зберігати температуру теплоносія та мінімізувати відсоток тепловтрат.

Попередньо теплоізольовані труби та елементи для теплотраси були виготовлені провідним виробником у сфері теплоенергетики — корпорацією Енергоресурс-інвест — згідно існуючих державних стандартів. Трубопроводи у визначених ділянках прокладені в спеціальних залізобетонних каналах. Вони захищають труби від різних ушкоджень та обмежують вплив холодного повітря на труби, а отже, економлять тепло. Це покращить експлуатаційні показники тепломережі в майбутньому.

Така високотехнологічна комбінація дозволить мешканцям ЖК "City Park" II черга отримувати якісну послугу з теплопостачання, при цьому заощаджувати кошти та енергоресурси.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок